Activiteiten

Avondvierdaagse 2019

De avondvierdaagse werd dit jaar gehouden van
maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni.

De start was elke avond bij dvc Buiksloot Baron de Coubertinlaan 6, 1034 ZK Amsterdam Noord, om 18:00 uur.

Meer informatie via http://www.wandelcomitebuiksloot.nl

Donderdag 6 juni, 4e dag
Dit was wel een topdag: prachtig weer en een prachtige route. We liepen vandaag door de Vogelbuurt, IJplein, langs het IJ, langs EYE Filmmuseum, door het Noorderpark en weer terug. Iedereen kon weer goed meekomen, alleen de schoenen van Caroline gaven wat problemen. Die schoenen mogen niet meer meedoen!

We liepen vandaag 9,65 km in 2 uur 17 minuten en 2 seconden. Onze snelheid was 14,12 minuten per km.

 

 

Woensdag 5 juni, 3e dag
Vandaag weer een prachtige route gemaakt van ruim 11 km, een topper! Het weer werkte goed mee, geen regen en niet te heet. We liepen door het Baanakkerspark, waar we begroet werden met gezellige muziek van de muziekvereniging Crescendo uit Oostzaan. Daarna richting Zunderdorp en langs de golfbanen weer terug. Gezellig en heel leuk!
We hebben 2 uur 20 min en 6 secondes gelopen, onze snelheid was 12,33 minuut per km.

 

Dinsdag 4 juni, 2e dag
Weer een mooie route. We zijn vanavond met 12 dames. Iedereen liep lekker en het weer werkte perfect mee. Het eerder voorspelde onweer kwam pas na 21:00 uur en toen waren we allemaal al weer thuis. We hebben 10,27 km gelopen en daar 2 uur 13 min en 1 seconde over gedaan. Onze snelheid was 12,57 minuut per km.

Maandag 3 juni, 1e dag
Het is prachtig weer en iedereen heeft er zin in. De groep bestaat vandaag uit 13 vrouwen. We hebben achter het stadsdeelkantoor gelopen, het nieuwe gedeelte, Nieuwendam, het Vliegenbos en oversteken terug richting dvc via de Gele Pomp. Een prachtige route. We hebben 10,10 km gelopen en daar 2 uur 8 min en 22 seconden over gedaan. Onze snelheid was 12,5 minuut per km.

 

 

Avondvierdaagse 2018

Maandag 4 juni, 1e dag
Goed loop weer, weliswaar grijze lucht maar gelukkig geen regen en de temperatuur was goed. De route ging door Nieuwendam, Vliegenbos en daarna oud Amsterdam Noord.
Het aantal deelnemers was dit jaar een stuk minder dan andere jaren, maar voor de animo was dat geen beletsel. Het was een leuk groepje.
Dinsdag 5 juni, 2e dag
Heel goed loopweer, zonnetje, lichte wind, prima temperatuur een goede conditie om lekker te lopen.
De tocht voerde door Tuindorp Oostzaan, Oostzanerwerf, Kadoelen en een stukje Landsmeer, een leuke afwisselende tocht met veel groen.
Woensdag 6 juni, 3e dag
Prachtig weer, een zonnetje maar gelukkig niet al te heet en het was best te doen.
De tocht ging langs het Noordhollandskanaal, langs de golfcourse richting Zunderdorp en via Nieuwendam Noord weer terug. Een tocht met heel veel groen..
Donderdag 7 juni 4e en laatste dag
Ook deze laatste dag prachtig weer, hoewel de hoge temperatuur toch nog wel wat vergde van de lopers want het vochtigheidsgehalte was vrij hoog. Maar alle lopers brachten het er goed vanaf en als beloning de medaille-uitreiking. Nel de Laater liep voor de 25e keer mee en kreeg haar medaille en een bloemetje uitgereikt door iemand van het stadsdeel.
Dit keer ging de tocht weer door oud Noord en aan het eind van de Motorwal (daar was de eerste stop), langs het IJ, over de sluizen via Eye filmmuseum en IJ promenade richting Ranonkelkade (2e stop), Mosveld, Wingerdweg en Sneeuwbalweg terug naar het beginpunt. Daar stond voorzitter Harry Huijkman klaar met de medailles en bloemen voor de overige deelnemers.
We zien terug op een geslaagde avondvierdaagse ondanks het geringe aantal deelneemsters.