Activiteiten

Avondvierdaagse 2018

Maandag 4 juni, 1e dag.
Goed loop weer, weliswaar grijze lucht maar gelukkig geen regen en de temperatuur was goed. De route ging door Nieuwendam, Vliegenbos en daarna oud Amsterdam Noord.
Het aantal deelnemers was dit jaar een stuk minder dan andere jaren, maar voor de animo was dat geen beletsel. Het was een leuk groepje.
Dinsdag 5 juni, 2e dag.
Heel goed loopweer, zonnetje, lichte wind, prima temperatuur een goede conditie om lekker te lopen.
De tocht voerde door Tuindorp Oostzaan, Oostzanerwerf, Kadoelen en een stukje Landsmeer, een leuke afwisselende tocht met veel groen.
Woensdag 6 juni, 3e dag.
Prachtig weer, een zonnetje maar gelukkig niet al te heet en het was best te doen.
De tocht ging langs het Noordhollandskanaal, langs de golfcourse richting Zunderdorp en via Nieuwendam Noord weer terug. Een tocht met heel veel groen..
Donderdag 7 juni 4e en laatste dag.
Ook deze laatste dag prachtig weer, hoewel de hoge temperatuur toch nog wel wat vergde van de lopers want het vochtigheidsgehalte was vrij hoog. Maar alle lopers brachten het er goed vanaf en als beloning de medaille-uitreiking. Nel de Laater liep voor de 25e keer mee en kreeg haar medaille en een bloemetje uitgereikt door iemand van het stadsdeel.
Dit keer ging de tocht weer door oud Noord en aan het eind van de Motorwal (daar was de eerste stop), langs het IJ, over de sluizen via Eye filmmuseum en IJ promenade richting Ranonkelkade (2e stop), Mosveld, Wingerdweg en Sneeuwbalweg terug naar het beginpunt. Daar stond voorzitter Harry Huijkman klaar met de medailles en bloemen voor de overige deelnemers.
We zien terug op een geslaagde avondvierdaagse ondanks het gering aantal deelneemsters.